Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τη ΔΑΚΕ με 36,45%!!! - Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής



Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, ευχαριστεί θερμά τους/τις συναδέλφους, που στις εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ, στις 23 Ιανουαρίου 2020, για μια ακόμη φορά, την τίμησαν με τη ψήφο τους.
Το 36,45% είναι προϊόν του αγώνα που έδωσαν και οι σαράντα πέντε (45) συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο. Αυτή η εκλογική νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού μας κατατάσσει στην 1η θέση, με διαφορά από την δεύτερη παράταξη 12,23 ποσοστιαίες μονάδες!

Η ΔΑΚΕ, με βάση το ανωτέρω αποτέλεσμα, αύξησε τις έδρες από δύο σε τρεις (3), για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΛΜΕ! Η ΕΑΠ κράτησε τις δύο (2) έδρες, με πτώση του ποσοστού της κατά 4,03 ποσοστιαίες μονάδες.  Η ΠΕΚ και η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ), έλαβαν από μία (1) έδρα. Οι ΣΥΝΕΚ δεν εκπροσωπούνται στο νέο ΔΣ, χάνοντας την μία έδρα που κατείχαν!
Κατεβάστε την ανακοίνωση καθώς και πλήρεις πίνακες με τα αποτελέσματα των εκλογών, από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.