Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Απάντηση σε πολιτικά ανδρείκελα



Συνάδελφοι ΔΑΚΙΤΕΣ
Στο ενδεχόμενο διαγραφής του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ από τη Ν.Δ. προτείνω ομαδικές παραιτήσεις όσων ΔΑΚΙΤΩΝ είναι μέλη της Ν.Δ. μέχρι την επανένταξή του (αν εκείνος το θέλει)  στις τάξεις της παράταξης που αγωνίζεται  τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι στοιχειώδης πράξη συμπαράστασης προς τον άξιο συνάδελφο Νίκο Παπαχρήστο και μια δυνατή απάντηση σε πολιτικά ανδρείκελα τύπου ανεγΚεφαλογιάννη, που νομίζουν ότι έτσι υπηρετούν τη μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού που είχε ιδρυτή τoν Κ.Καραμανλή.
                                                                                                                                    ΚΑΚΩΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    μέλος Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ και μέλος Ν.Δ.
---------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση ιστολογίου: Δηλώνω ότι, το κείμενο του συναδέλφου με βρίσκει σύμφωνο και μάλιστα εκφράζω την απορία μου, αν η απαξία που εκδηλώνεται από το βουλευτή της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδη προς τον κλάδο μας, εκφράζει τον συμπατριώτη μου πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ξέρω ότι η ΔΑΚΕ, ήταν είναι και θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!
Όσο για τις... προειδοποιητικές βολές Κεφαλογιάννη περί διαγραφής, δεν αρμόζουν σε κόμμα που πρεσβεύει την ανεξαρτησία του συνδικαλιστικού κινήματος και πολύ περισσότερο τα αυτιά των ΔΑΚΙΤΩΝ, είναι απρόθυμα να ακούσουν τέτοιες απειλές, αφού εκπροσωπούμε και συναδέλφους που δεν είναι μέλη της Ν.Δ.
Σπύρος Κανελλόπουλος
Μαθηματικός
Στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ανατ. Αττικής 



Διαβάστε και εδώ: 

Συνεχίζουμε Νίκο, έστω και δακρύζοντας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.