Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ της Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. στο 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ο.Λ.Μ.Ε.

Στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, που οι μέχρι εχθές συνοδοιπόροι (ΣΥΝΕΚ και Παρεμβάσεις) δεν κατάφεραν να υπερψηφίσουν πρόταση υπέρ του ΟΧΙ, η ΔΑΚΕ κατέθεσε την παρακάτω δήλωση.




Για τη Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε., η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι Δημοκρατικό Συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών.
Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειας του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και σε διχασμό της κοινωνίας.
Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους συμφωνίες και ότι αυτές συνεπάγονται σε βάρος της Εκπαίδευσης, της Εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για προτάσεις των πιστωτών είτε της Κυβέρνησης. Όπως, αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Δηλώνουμε ότι:

Επειδή το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ.

Επειδή ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ.

Ως συνδικαλιστική παράταξη των Καθηγητών, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!


Αθήνα 2 Ιουλίου 2015


Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.