Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Θριάμβευσε η ΔΑΚΕ Ε' ΕΛΜΕ Αν. Αττικής - Αποτελέσματα - Ευχαριστίες - Βίντεο για να θυμόμαστε!





Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, ευχαριστεί θερμά τους/τις συναδέλφους, που στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, στις 23 Μαΐου 2019, για μια ακόμη φορά την τίμησαν με τη ψήφο τους. Το 34,55% είναι προϊόν του αγώνα που έδωσαν και οι τριανταπέντε (35) συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο (Δείτε το ψηφοδέλτιο της νίκης εδώ). Αυτή η εκλογική νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού μας κατατάσσει στην 1η θέση με διαφορά από την δεύτερη παράταξη 13 ποσοστιαίες μονάδες!

Οι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν την ΕΛΜΕ μας στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ είναι επτά (7). Η ΔΑΚΕ, με βάση το ανωτέρω αποτέλεσμα, εξέλεξε τρεις (3) συνέδρους για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΕΑΠ εξέλεξε δύο (2) συνέδρους και η ΠΕΚ δύο (2) συνέδρους. Οι ΣΥΝΕΚ  και η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) δεν εξέλεξαν σύνεδρο!


Οι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν τη ΔΑΚΕ στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ είναι οι: Κυριάκος Κοτσολάκος, Χαράλαμπος Τερεζάκης και Αικατερίνη Κουρκουζέλη.
Η Δ.Α.Κ.Ε  Καθηγητών  Δ.Ε.  είναι η παράταξη των Καθηγητών
Οι αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες και θα αγωνιστούμε γι’ αυτές στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
--------------------------------------------------------------------------- 
-------------------------------------------------------------------------------
 Σύντομο βίντεο με την εκλογική πορεία της ΔΑΚΕ Καθηγητών στη Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, από το σχολ. έτος 2012-2013 έως σήμερα
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 


---------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ
                                        ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.