Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μέλος τής Π.Ε. της Ν.Δ. ο Δ. Πεππές - Ευχαριστήρια επιστολή



Φίλες και φίλοι σύνεδροι
Ευχαριστώ θερμά, όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στην νέα ολιγομελή Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.


Ιδιαίτερα από τους συνέδρους, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες εκπαιδευτικούς της Δ.Α.Κ.Ε. με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές , τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα. Μαζί αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την οικονομική και κοινωνική καταξίωσή μας, την αποτελεσματικότερη παροχή παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού έργου, τη βελτίωση των συνθηκών άσκησης του λειτουργήματος που υπηρετούμε. Όραμά μας, μία κοινωνία ελεύθερη και δημιουργική μέσω μίας Εθνικής και δημοκρατικής εκπαίδευσης των αυριανών πολιτών της.

Σε κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα και έχοντας πλήρη συνείδηση των ευθυνών που απορρέουν από τη συμμετοχή μου στο ανώτερο θεσμικό συλλογικό όργανο του κόμματός μας, δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και την τιμή που μου κάνατε.
                                         
 Πεππές Δημήτρης
 Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη, συγχαρητήρια! Εύχομαι, η παρεμβάσεις σου να εισακουστούν, προς το συμφέρον τού κλάδου μας. Προϋπόθεση αναγκαία είναι, να συνέρχεται η Π.Ε. και να μην συνεχίσει να είναι όργανο εν υπνώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε κοσμίως.