Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Νίκος Παπαχρήστος: "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" - ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ 18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ



"ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"
ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ 18οΣΥΝΕΔΡΙΟ

    Το χρονικό διάστημα από 01 έως 04 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Κύριο χαρακτηριστικό του συνεδρίου ήταν οι συνεχείς διακοπές, τα επεισόδια και οι τραμπουκισμοί των συνδικαλιστών των Παρεμβάσεων (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) σε βάρος των συνδικαλιστών των άλλων παρατάξεων. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις την τελευταία στιγμή και με την παρέμβαση άλλων συνδικαλιστών απεφεύχθη η βιαιοπραγία σε βάρος ομιλητών που προφανώς είχαν ... το θράσος να έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς, πράγμα ανεπίτρεπτο για τη «δημοκρατική» τους δεοντολογία.
    Μεγάλο μέρος των επιθέσεων δέχτηκαν οι συνδικαλιστές-ομιλητές των ΣΥΝΕΚ. Όμως ο αγαπημένος τους στόχος ήταν για άλλη μία φορά οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ. Εξαγριωμένοι με τους συναδέλφους, που είχαν... το θράσος να αναδείξουν τη ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη, προκάλεσαν σειρά επεισοδίων εναντίον των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, και ξεστόμισαν απαράδεκτες ύβρεις και απειλές εναντίον τους.
    Όμως το καλύτερο το κράταγαν για το τέλος. Όταν το συνέδριο ολοκληρώθηκε, λόγω ελλείψεως απαρτίας, την 7η πρωινή!!! της Τρίτης και είχαν ακυρωθεί στην πράξη οι σχεδιασμοί τους και η απόπειρα εκτροπής της ΟΛΜΕ σε ακραίες θέσεις, τότε κυριολεκτικά λύσσαξαν. Ενώ οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ έβγαζαν την αναμνηστική φωτογραφία για το 18οΣυνέδριο, οι συνδικαλιστές των Παρεμβάσεων άρχισαν να ουρλιάζουν το άθλιο και εμετικό σύνθημα:  "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"  αναφερόμενοι στο άθλιο γεγονός της εκτέλεσης 1200 δεξιών πολιτών από τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ το Σεπτέμβρη του 1944 και προφανώς απειλώντας τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ με ανάλογη τύχη.
   Απέδειξαν στην πράξη ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία, τις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες και είναι το όνειδος της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Και να φανταστεί κανείς ότι τα άθλια αυτά ανθρωπάκια μπαίνουν στις τάξεις και διδάσκουν στα παιδιά του ελληνικού λαού.
   Η ΔΑΚΕ απαξιοί  να ασχοληθεί περαιτέρω με τις ελεεινές μειοψηφίες της ελληνικής κοινωνίας που δεν υπερβαίνουν ούτε το 1%. Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί ας τους κρίνουν για τις αθλιότητες τους. Να ξέρουν όμως ότι ο κλάδος των εκπαιδευτικών δεν έχει καμία σχέση με ακρότητες και τραμπουκισμούς.
                                                                        Νίκος Παπαχρήστος,
                                                                        Μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ
                                                                        με τη ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.