Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΔΑΚΕ Καθηγητών Έβρου: Εφαρμόζονται διαδικασίες που ευνοούν την ημετεροκρατία

    Το Περιφερειακό Συμβούλιο Επιλογής Συντονιστών Α.Μ.Θ. και ο Πρόεδρός του για άλλη μια φορά καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου εφαρμόζοντας διαδικασίες-παρωδία, απέρριψαν ΟΛΕΣ τις ενστάσεις των υποψηφίων εντελώς αυθαίρετα, παρότι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι διέθεταν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ δεν τους έδωσε το δικαίωμα άλλης ένστασης, όπως όφειλε και όπως έκαναν άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις (Αττικής, Κ. Μακεδονίας, Β. Αιγαίου).


     Καταγγέλλουμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης που εφαρμόζει σκοταδιστικές πρακτικές, δεν ενδιαφέρεται για την ουσία αλλά για τον τύπο (δήθεν) των διαδικασιών, αυθαιρετεί και συνεχίζει ανενόχλητος το έργο του, αδικώντας και αποκλείοντας συναδέλφους από τη διαδικασία.


     Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ημετεροκρατία και η αναξιοκρατία στην επιλογή στελεχών της εκπαίδευσης δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την εκπαιδευτική κοινότητα, για αυτό και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την κατάργηση του Ν.4547/2018.

Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.