Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τακτική Γ.Σ ΕΛΜΕ και εκλογές για νέο Δ.Σ

Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ 

Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 17/1/2013 και ώρα 10.00 π.μ. στο 1ο Λύκειο Παλλήνης.

Εκλογές την Πέμπτη, 24/1 από 8.00 έως 20.00 στο 1ο Λύκειο Παλλήνης


  • Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν μέχρι Παρασκευή, 18.1.2013, ώρα 9.00 πμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση : abachti@gmail.com ή dbaxevanis@gmail.com.
  • Στα σχολεία αποστέλλονται καταστάσεις για την καταβολή της συνδρομής (17 €) για ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ. Θερμή παράκληση να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι 16/1. ( Οι εκπρόσωποι σχολείων που έχουν συγκεντρώσει τις συνδρομές μπορούν να τις καταθέσουν και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ της ΕΛΜΕ(17.1.2013).
  • Από τα 17€ της συνδρομής, τα 15€ κατατίθενται στην ΟΛΜΕ και 2€ μένουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ, για να αντιμετωπίσει τα έξοδα των Γ.Σ και των εκλογών( αμοιβή δικαστικών αντιπροσώπων, εκτύπωση ψηφοδελτίων, ταμείο αλληλεγγύης). Με τη συνδρομής σας ενισχύεται τη λειτουργία του σωματείου. Πέρα από την αυτονόητη οικονομική ενίσχυση του σωματείου υπάρχει και η πολιτική πλευρά. Σε μια περίοδο που κατακτήσεις του εργατικού κινήματος σε διάρκεια δύο αιώνων καταργούνται εν μια νυκτί, σχολεία κλείνουν και συνάδελφοι απειλούνται με απόλυση ή με μετάθεση όπου αποφασίσει το Υπουργείο, οι μισθοί και οι συντάξεις θυσιάζονται στο βωμό της τρόικας, δημόσια παιδεία και υγεία διαλύονται και ο λαός οδηγείται σε εξαθλίωση, το σωματείο δεν είναι δυνατόν να συρρικνώνεται. Οφείλουμε όλοι να το ενισχύσουμε, για να υπάρχει απάντηση σε μια πολιτική
    που μας γυρίζει σε συνθήκες βάρβαρης εκμετάλλευσης.
  • Παράκληση η εγγραφή στην ΕΛΜΕ να γίνεται στο σχολείο, για να συντάσσεται το μητρώο και να διευκολύνονται έτσι οι εκλογές.
  • Σύμφωνα με άρθρο 30 παρ.4 του ν. 1264 δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς σε δύο πρωτοβάθμια σωματεία (πχ ΕΛΜΕ και ΕΛΤΕΕ):
    • « Κάθε υπάλληλος, από το διορισμό του, μπορεί να γίνει μέλος μόνο μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των κατά κλάδους ή ειδικότητες διαρθρωμένων και μιας οργάνωσης του χώρου εργασίας, αφού καταβάλει την ορισμένη από το καταστατικό συνδρομή». 
              Για το Δ.Σ της Ε' ΕΛΜΕ
                Η Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας
                 Άννα Μπαχτή                    Δημήτρης Μπαξεβάνης

Σημείωση διαχειριστή: Για τη διεύθυνση του 1ου Λυκείου Παλλήνης πατήστε εδώ: http://lyk-pallin.att.sch.gr/autosch/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.