Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΑΚΕ ΔΕ: OI MAΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!


Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Το κυβερνόν κόμμα στήριζε όλες τις οικονομικές διεκδικήσεις των εκπαιδευτικών-και ορθώς- όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Δυστυχώς η ευαισθησία του στις διεκδικήσεις των εκπαιδευτικών εξαντλήθηκε την 25η Ιανουαρίου 2015, ημέρα που κατέλαβε την εξουσία.
Στην πρόσφατη συνάντηση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η αντιπροσωπεία των καθηγητών εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ σε όλα τα οικονομικά αιτήματα.


  •  ΟΧΙ στην επανακατάταξη σε βαθμούς και κλιμάκια.
  •  ΟΧΙ στην ακώλυτη μισθολογική εξέλιξη
  •  ΟΧΙ στην επαναχορήγηση δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και επιδόματος Αδείας.


Τώρα διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση αρνείται να πληρώσει ακόμα και τα δεδουλευμένα των εκπαιδευτικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Νομαρχιακή Ενότητα Λάρισας στην οποία δεν έχει πληρωθεί το ήμισυ των Λυκειακών Επιτροπών. Στα αγωνιώδη ερωτήματα των συναδέλφων το Υπουργείο Παιδείας σιωπά.

Απαιτούμε:
  • Να εξοφληθούν όλες οι οφειλές που αφορούν την υπηρεσία των συναδέλφων κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014.
  • Να προχωρήσει το Υπουργείο στην εξόφληση πάσης φύσεως υποχρεώσεων του προς τους εκπαιδευτικούς (Υπερωρίες, Συντονιστές Π.Δ.Σ, εκδρομές).
  • Να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια για τη διεξαγωγή των επικείμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δ.Α.Κ.Ε.  Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.