Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Αναγνώριση προϋπηρεσίας δημ. υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα (Δείτε το ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το προεδρικό διάταγμα για την αναγνώριση στους δημοσίους υπαλλήλους, της εκτός Δημοσίου τομέα προϋπηρεσίας.

Η αναγνώριση προϋπηρεσίας, η οποία πάντως δεν μπορεί να υπερβαίνει τα επτά χρόνια, αφορά τόσο άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος ή απασχόληση με έμμισθη εντολή όσο και εξαρτημένη μισθωτή εργασία.

Στις διατάξεις του υπάγονται το τακτικό προσωπικό και οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) σε όλο τον δημόσιο τομέα, περιλαμβανομένων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ, τεύχος Α', αρ. φύλλου 127/13.7.2016) περιλαμβάνει επτά άρθρα - φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και συνυπογράφουν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κκ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.