Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέβη σήμερα το πρωί (17/9/2013), έξω απ' το ΕΠΑΛ Κορωπίου!

Αν βρίσκεσαι σήμερα το πρωί έξω απ' το σχολείο σου ως απεργός, προετοιμάζοντας μια συγκεντρωση και στη συνέχεια πορεία προς το δημαρχείο και έρθει ένα περιπολικό, κατέβει ένας ανθυπασπιστής, ρωτήσει αν κάνεις απεργία, ζητήσει απ' τον διευθυντή το τηλέφωνό του μήπως... υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε τι κάνεις;

Το πρώτο που έκανα εγώ και οι συνάδελφοί μου ήταν να ρωτήσουμε, αν αυτό το κάνουν σε κάθε απεργία! Απάντηση δεν πήραμε, παρά μόνο το... "καλά ρε παιδιά, αν σας ενοχλεί να το σβήσω το τηλέφωνο".
- Όχι κύριε μην το σβήσετε, πραγματικά πρέπει να έχετε το τηλέφωνο, αλλά γιατί εως τώρα δεν το έχετε στην υπηρεσία σας μήπως συμβεί κάτι;

- .............

- Και θα σας παρακαλούσαμε να είστε το ίδιο ταχείς (η ώρα ήταν 8:50), όταν σας καλούμε για τα "βαποράκια" που περιφέρονται έξω απ΄ το σχολείο!

Αυτή ήταν περίπου η συνομιλία, με τον ευγενέστατο κατά τα άλλα ανθυπασπιστή της ελληνικής αστυνομίας.
Καλή συνέχεια στον αγώνα μας.

Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος
Μαθηματικός
Στέλεχος της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ανατ. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.