Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στείλε τις απόψεις σου στο ιστολόγιο για το 10ο Εκπ. Συνέδριο της ΟΛΜΕ



Ξεκίνησε τη λειτουργία του, το ιστολόγιο διαλόγου του 10ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της ΟΛΜΕ  (Θέμα: Ο ρόλος του Λυκείου και η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση) στη διεύθυνση http://10synedrio.wordpress.com/


Όπως είναι γνωστό, η ΟΛΜΕ θα διεξάγει το 10ο εκπαιδευτικό της συνέδριο τον Μάρτιο του 2014 στα Ιωάννινα. Ήδη έχουν δημιουργηθεί ομάδες εργασίας, μέσα στις οποίες ευελπιστούμε να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος.
Για την εξυπηρέτηση αυτού του διαλόγου, έχει δημιουργηθεί, όπως και στο προηγούμενο συνέδριο, μια ηλεκτρονική πύλη διαλόγου. Η συμμετοχή σε αυτήν είναι ελεύθερη και φυσικά η πρόσβαση στο περιεχόμενό της ανοιχτή. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον ηλεκτρονικό διάλογο είναι να διαθέτετε e-mail. Τα κείμενα μπορούν να είναι τοποθετήσεις πάνω σε συγκεκριμένη ενότητα του συνεδρίου (Ομάδα εργασίας), ή να είναι συνολικές τοποθετήσεις πάνω στο θέμα του συνεδρίου. Στείλτε το κείμενό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 10synedriodialogos@gmail.com, και αναφέρετε την ενότητα στην οποία θέλετε να δημοσιευτεί το κείμενο σας.

Τα κείμενα που έρχονται σε αυτή τη διεύθυνση φιλτράρονται με μοναδικά κριτήρια τη συνάφειά τους με τη θεματολογία του συνεδρίου και τον ηθικό κώδικα του διαδικτύου (που αποθαρρύνει την προσβολή της προσωπικότητας, τη λογοκλοπή, κλπ).
Οποιοσδήποτε (ακόμη και μη μέλος) μπορεί να δει στον ιστό (web) όλα τα δημοσιευμένα κείμενα του διαλόγου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας, είτε μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ (http://kemete.sch.gr/), είτε μέσω του ιστολογίου (http://10synedrio.wordpress.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.