Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ: Γιατί ο πρόεδρος ψήφισε λευκό

Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ
5ΟΓυμνάσιο Δράμας
ΤΗΛ: 6942296009
email:elmedra@elmedra.gr     
Δράμα,12/2/2014
Αρ. Πρωτ: 10
 
ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη της ΕΛΜΕ Δράμας, ΜΜΕ.


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Δράμας σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στη Γ.Σ των Προέδρων των ΕΛΜΕ στις (25-1-2014), αφού μελέτησε την εισήγηση και την απόφαση της Γ.Σ των Προέδρων των ΕΛΜΕ, κρίνει ότι ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Δράμας σεβάστηκε απόλυτα τις αποφάσεις του ΔΣ καθώς ψήφισε ΝΑΙ στην εισήγηση και ΝΑΙ στο πρόγραμμα δράσης και όχι τις προσθήκες, καθώς δεν είχε καμία εξουσιοδότηση από το ΔΣ, και κατέθεσε σχετική δήλωση στα πρακτικά της ΟΛΜΕ.Το ίδιο έπραξαν και πολλοί άλλοι Πρόεδροι από τις ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, A’ ΑΧΑΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛ. ΙΘΑΚΗΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΦΩΚΙΔΑΣ.
 
Ο Πρόεδρος δεν είχε καμία εξουσιοδότηση από το ΔΣ να ψηφίσει και πολύ καλά έκανε που ψήφισε λευκό στις παρακάτω προσθήκες:

α) Την προσθήκη της ενσωμάτωσης του πλαισίου του Δ.Σ της ΟΛΜΕ για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και η διαγραφή των διευθυντών και των σχολικών συμβούλων από τα σωματεία.

β) Την προσθήκη Γενικής Απεργίας στις αρχές του Μάρτη.
 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Δράμας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.