Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

"Αγρυπνούμε σε τούτη τη γωνιά" - Αξίζουν την ψήφο μας! (Video)



alt
Το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ) «Απόστολος Παύλος» ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και οικονομική ενίσχυση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου. Λειτουργεί από το σχολικό έτος 2006 - 2007, με σχετική Άδεια του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών της Αλβανίας, σε οικοδομικό συγκρότημα ιδιοκτησία της Ορθοδόξου Εκκλησίας, στο χωριό Μεσοπόταμος, κέντρο της ομώνυμης Επαρχίας, πλησίον των Αγ. Σαράντα της Βορείου Ήπείρου.


Το ΕΠΑΛ δέχεται μαθητές από τη γύρω περιοχή που έχουν τελειώσει τον κύκλο υποχρεωτικής παιδείας (Γυμνάσιο στην Ελλάδα ή εννιατάξιο σχολείο στην Αλβανία ). Το ΕΠΑΛ είναι τετραετούς φοιτήσεως.
Σε αυτό το ΕΠΑ.Λ, μαθητές είναι η Βασιλική Τσαμαντιώτη και ο
Τα δύο ελληνόπουλα συμμετέχουν με τα βίντεό τους στο διαγωνισμό του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που απευθύνεται σε Έλληνες μαθητές της ομογένειας, με τίτλο "Μια μέρα στην πόλη σου, η Ελλάδα & Εσύ". Από ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, το video που θα διακριθεί, θα προβληθεί στο πλαίσιο ενημερωτικών - πολιτιστικών εκπομπών από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και θα αναρτηθεί στις ψηφιακές της πλατφόρμες. Ακόμα, θα προβληθεί στο πλαίσιο εκπομπών ιδιωτικών τηλεοπτικών μέσων. Επίσης, θα πάρει μέρος σε ειδικό τμήμα του 14ου Φεστιβάλ ΟΛΥΜΠΙAΣ για Παιδιά και Νέους, στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας ¨cameraZizanio¨.
Για να ψηφίσετε το βίντεο που σας αρέσει, πρέπει να κάνετε εγγραφή εδώ: http://videocontest.i-create.gr/el/user-account/%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7/

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο της 18χρονης Βασιλικής με τίτλο «Αγρυπνούμε σε τούτη τη γωνιά - Αγ. Σαράντα», που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έγινε είδηση σε πολλούς ιστότοπους.


Ψηφίστε το ΕΔΩ,  πατώντας την καρδούλα πάνω δεξιά.
Η ψηφοφορία θα λήξει στις 30/6/14


Παρακολουθήστε το βίντεο του 18χρονου τίτλο «Η ιστορία μου στο Μεσοπόταμο».


Ψηφίστε το ΕΔΩ,  πατώντας την καρδούλα πάνω δεξιά.
Η ψηφοφορία θα λήξει στις 30/6/14
Συγχαρητήρια στα παιδιά! Συγχαρητήρια!!!

alt


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.