Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση για τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.







Κατά τη σημερινή (13-12-2013), δεύτερη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  σε γενικές γραμμές επαναλήφθηκε το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί την περασμένη Τρίτη. Η Συνεργασία (Συνασπισμός), πρότεινε... "αγωνιστική" συγκρότηση με αποκλεισμό των... "φιλοκυβερνητικών" Π.Α.Σ.Κ. και Δ.Α.Κ.Ε. από τις κύριες θέσεις Προέδρου και Γ. Γραμματέα, αλλά ενδεχόμενη συμμετοχή στις θέσεις "φιλανθρωπίας". Η τοποθέτηση είναι χωρίς νόημα με δεδομένο ότι το Π.Α.Μ.Ε έχει σταθερή θέση αποχής από την συγκρότηση.

Οι Παρεμβάσεις αποδέχονται την λογική αυτή με προϋπόθεση την συμμετοχή του Π.Α.Μ.Ε. γιατί διαφορετικά θα υπάρχει αδυναμία αποφάσεων.
Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. δήλωσε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τη λογική που εξέφρασε η Συνεργασία αλλά προτείνει πρόεδρο τον Μπαλασσόπουλο.  
Η ΔΑΚΕ δήλωσε ότι: "Αυτά είναι συνδικαλιστικές καντρίλιες, στις οποίες εμείς δεν παίρνουμε μέρος. Μόνη λύση, είναι για όσους (εκτός από το Π.Α.Μ.Ε.) έχουν την αντίληψη ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, η συναινετική συγκρότηση της Ε.Ε. με συμμετοχή όλων αναλογικά και αντιπροσωπευτικά".

Μετά από αυτές τις τοποθετήσεις επειδή δεν υπήρχε πλειοψηφία σε καμία πρόταση κατατέθηκαν οι παρακάτω υποψηφιότητες:
Π.Α.Σ.Κ. Κουτσιουμπέλης
Δ.Α.Κ.Ε. Αντωνάκος
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ
Π.Α.Σ.Κ. Ο.Τ.Α. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Π.Α.Σ.Κ. ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ
Ακολούθησε ψηφοφορία με τα ακόλουθα αποτελέσματα:


ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ 3
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ 3
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ 3
ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 3
ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ 1
ΛΕΥΚΑ 2

Νέα προσπάθεια συγκρότησης θα γίνει την επόμενη Τρίτη 17/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.