Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ιδρύθηκε η Ε.Κ.Μ.Ε.Δ.Ο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Μ.Ε.
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Με πρωτοβουλία καθηγητών που υπηρετούν στα ΕΠΑΛ των Περιφερειών Εκπαίδευσης Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και ανήκουν στις ειδικότητες (ΠΕ18.02) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, (ΠΕ18.03) ΛΟΓΙΣΤΩΝ , (ΠΕ18.35) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ (ΠΕ18.40) ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ), ιδρύεται Ένωση με τον διακριτικό τίτλο :
ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Ε.Κ.Μ.Ε.Δ.Ο.) 

   Για την ίδρυση της ένωσης μας, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
  Ύστερα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στις 24/9/2015 και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, η ένωση μας ανέδειξε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Δ.Σ) ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ε), όπως παρουσιάζονται : 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΠΕ18.02
2. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ18.40
3. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ18.02
4. ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΑΡΑ ΠΕ18.35
5. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕ18.02
6. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΕ18.40
7. ΚΩΝΣΤΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ18.03

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ 
1. ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑ ΠΕ18.03

ΓΙΑ ΤΗ ΕΕ
1. ΣΤΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ18.35
2. ΤΖΗΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ18.03 

Σκοπός της Ένωσης είναι η προαγωγή και προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών που στόχο θα έχουν την ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη και αναβάθμιση του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. Πρόθεση μας είναι η συνεχής συνεργασία και επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους των ειδικοτήτων τόσο της Επαγγελματικής όσο και της Γενικής εκπαίδευσης, τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, τα Στελέχη Διοίκησης της εκπαίδευσης και όλους τους Επίσημους Συνδικαλιστικούς φορείς του κλάδου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Ειδικότερα για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών, στόχος της Ένωσής μας είναι:
1. Η επικοινωνία και Συνεργασία με φορείς, Οργανώσεις, Συνδικάτα, Επιμελητήρια, κλπ.
2. Διεξαγωγή Συνεδρίων, Σεμιναρίων και συμμετοχή στην εκπόνηση εκπαιδευτικών και επιστημονικών προγραμμάτων.
3. Συνεχής παρακολούθηση της πορείας του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας και κατάθεση προτάσεων όταν χρειάζεται, για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του.

Καλούμε όλες και όλους τους Συναδέλφους που ανήκουν στις ειδικότητες Διοίκησης και Οικονομίας μόνιμους ή αναπληρωτές, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και αν υπηρετούν, να συνταχθούν και να συνδράμουν στην προσπάθειά αυτή. 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Το ΔΣ της Ε.Κ.Μ.Ε.Δ.Ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.