Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ- ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Πρωτοφανές γεγονός, για τα χρονικά της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, αμαύρωσε τη Γενική Συνέλευση του κλάδου την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015.
Τη στιγμή που η Παιδεία των μυρίων προβλημάτων προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των επιπτώσεων του 3ου Αριστερού μνημονίου και το συνδικάτο παλεύει να σταθεί στα πόδια του (παρά τις όποιες εξωτερικές και εσωτερικές τρικλοποδιές δέχεται) , ώστε να αντιμετωπίσει τις συνεχιζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές , συνδικαλιστής “συνάδελφος” από το χώρο της Αριστεράς επέλεξε να δυναμιτίσει το κλίμα και να προσβάλλει έναν ολόκληρο κλάδο  στο σπίτι του, στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας.
 Πρώην αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας εκλεγμένος τότε με το ψηφοδέλτιο των 
ΣΥΝΕΚ αλλά μέχρι πρόσφατα και αιρετός του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας εκλεγμένος με άλλο ψηφοδέλτιο (!!!) (του Μετώπου Ανατροπής-ποιάς ανατροπής!!!) και με την ανοχή της Προέδρου (ποιάς προέδρου !!!) της Γ.Σ., λειτουργώντας ως κοινός τραμπούκος, ανέντιμα, αντισυναδελφικά και άνανδρα εξαπέλυσε λεκτική επίθεση-πρόκληση προς τον Πρόεδρο της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών ν. Λάρισας , τον οποίο μεταξύ άλλων αποκάλεσε και “φασίστα”.
   Παρά τις παροτρύνσεις μέρους του έκπληκτου Σώματος να ανακαλέσει τις ύβρεις, προφανώς θολωμένος συναισθηματικά , απογοητευμένος και προδομένος πολιτικά λόγω της εξαπάτησης που υπέστη από το πρώην κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) , δεν είχε το σθένος να ζητήσει συγνώμη από τον Πρόεδρο της Δ.Α.Κ.Ε. και από τη Γενική Συνέλευση.
   Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συνάδελφοι που τιμούν τους συνδικαλιστές με την ψήφο τους, ελάχιστα θα ασχοληθούν με τους Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) και καθόλου εάν ο άνεμος (νέα συνδικαλιστική μεταγραφή) φυσάει προς τους χειροκροτητές της κουκούλας.
   Το παραλήρημα μένους και ασέβειας του συγκεκριμένου Ο.Φ.Α., και στο παρελθόν κατά περίπτωση απεργού, απαξιώνει το συνδικάτο και απομακρύνει το συνάδελφο από τις δράσεις του (προφανώς όμως αυτός είναι και ο σκοπός κάποιων πλέον !!).
   Γνωρίζαμε το ύφος του αριστερού λόγου.
   Τώρα μάθαμε και το ήθος κάποιων αριστερών, προς το παρόν, νεοεθνοσωτήρων.
   Η Δ.Α.Κ.Ε. καταγγέλλει το παραλήρημα της ντροπής και δηλώνουμε πως δεν θα ακολουθήσουμε το κατάντημα και την κατρακύλα μέρους του αριστερού συνδικαλιστικού μωσαϊκού.
   Η Δ.Α.Κ.Ε.  πρεσβεύει αξίες , συμπεριφορές και ιδεώδη.
   Αυτά απαιτούν οι συνάδελφοι , οι μαθητές μας και οι οικογένειές τους.             

    ΛΑΡΙΣΑ 25/10/2015
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.