Διαχειριστής ιστολογίου: Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος (Μαθηματικός - Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. - Πρόεδρος Δ.Σ. Ε' Ε.Λ.Μ.Ε. Ανατ. Αττικής - Μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τέως Ταμίας Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε.)

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΔΑΚΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Α.Σ.Ε... η Πρωτομαγιά είναι το πρόσχημά σας!


27/4/2018… ΑΣΕ Ζακύνθου: Πρώτη φορά… αριστεροδεξιό θάψιμο της εργατικής Πρωτομαγιάς

Αγαπητοί σύντροφοι του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ζακύνθου, πρέπει να έχετε υποστεί πλέριο bullying για να φτάνετε στο σημείο να καταγγέλλετε την καταψήφιση κειμένων σας και μάλιστα με ανάρτηση στο διαδίκτυο. Είτε το "εντέλλεσθε" προέρχεται από την Comintern, είτε από την Cominform, είτε από τον Περισσό, είτε από το ΚΚΕ Ζακύνθου κατανοούμε ή μάλλον καταλαβαίνουμε, αλλά δεν μας πέφτει λόγος. Κουράγιο.


Όλα τα προηγούμενα χρόνια αυτή η κονσέρβα σχετικά με την Εργατική Πρωτομαγιά, που δεν έχει ημερομηνία λήξης, ψηφιζόταν από το Δ.Σ της ΕΛΜΕΖ αφού σε εκείνες της "Λευκές" ημέρες της Ένωσης είχατε την πλειοψηφία. Εμείς ποτέ δεν ψηφίζαμε και δεν ψηφίζουμε πλύσεις εγκεφάλου. Ζητάτε να έρθουμε στην συγκέντρωση και πορεία στο Ε.Κ.Ζ δηλαδή να πορευτούμε με το ΠΑΜΕ. Να σκύψουμε το κεφάλι στο σφυροδρέπανο και να τραγουδήσουμε μαζί τα ¨εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι…. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη….κλπ¨ . Να φέρουμε σύντροφοι και τα πανό μας ή απαγορεύονται; Πείτε το στο διαδίκτυο. Να τα φέρουμε; Θα μας δεχτεί το ¨Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου¨ με τα πανό και με τα συνθήματά μας να συμπορευτούμε;
Μετρηθείτε σύντροφοι μεθαύριο. Δείτε μη σας λείπει κανένας, δεν θα είναι δύσκολο. Εσείς είστε η μαύρη σελίδα στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου. Εσείς είστε το πρόβλημα στην εκπαίδευση. Εσείς είστε το πρόβλημα στον τόπο. Εσείς, όχι η Ε.Ε.
Παρεμπιπτόντως την Εργατική Πρωτομαγιά θα την τιμήσουμε όπως επιλέγουμε εμείς και όχι όπως προστάζετε εσείς.

Υ.Γ: Μας έλλειψε αυτή τη φορά το "αιδώς Αργείοι". Μπορεί να έλλειψε και στους Αργείους.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 29/4/2018

Δ.Α.Κ.Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε κοσμίως.